SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Sunday, June 02, 2013

Zaja


Još jedan naš banjalučanin je zadnjih dana maja uplovio u mirne penzionerske vode. Esad Cerić, Zaja, danas ne rani na posao. Danas, pa još tako narednih sto godina, sve polagano.

Za toplih dana, tu je bazen koji u vruće St. Louis-ke dane donosi rashlađenje. Ne može se to porediti sa Studencem, ali nije ni za odbaciti.

Zaji želim mnogo, mnogo penzionerskih dana i da se, kada se bućne u bazen, sjeti nas koji se u isto vrijeme kupamo u znoju lica svog. Bit će nam lakše znajući da je još jedna prognana poštena banjalučka duša našla zasluženi mir daleko od svog grada uprkos onima koji su su nam pripremili drugačiju sudbinu.

Neka je sa srećom!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home