SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Monday, October 16, 2017

Kratak susret

Naša putovanja, na bilo koju stranu svijeta da krenemo, ne mogu proći bez susreta s prijateljima kojih ima ama u baš svakom kutku.

U Evropi, a posebno u Skandinavskim zemlja, se skrasio veliki broj Banjalučana. Nerina kraka posjeta Kopenhagenu nije mogla proći bez, još kraćeg, susreta s kolegicom iz najranijih dana.

Ismeta Hamzić je uhvatila malo vremena (morala je reskedjulirarti časove u školi gdje predaje) da bi se srele na kopenhaškom aerodromu prije Nerinog leta za Amsterdam.

Pretpostavljam da je bilo trača jer su bile bez "jačih" polovina. A za blog evo jednog snimka s aerodroma, tek tako da susret ostane zabilježen. Slijedeće godine očekujemo posjetu na "našem terenu" a tada će biti puno više vremena da se do mile volje istračaju.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home