SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Wednesday, August 30, 2006

Kako je svadba organizirana u vec ranije predstavljenom restoranu “Kreso’s” u mjestu Barnstown-u, udaljenom oko 40-tak minuta voznje autoputom, ‘organizatori’ (Emira i Sasa) su obezbijedili hotelski smjestaj svim gostima, sto se pokazalo kao veoma pametan potez. Svi gosti su se ‘coporativno’odvezli do hotela uz plan da se iz hotela krene oko 6:30.

Tu su vec poceli ‘problemi’: bracni par Tufekcic je zbog svima nama nepoznatih razloga, kasnio oko 20-tak minuta. Vec kada se spremala potraga za njima (naime, nitko nije zapisao brojeve hotelskih soba pa nismo znali gdje su se smjestili), nasmijeseni i ocigledno zadovoljni Tufekcici su se pojavili na stepenicama hotelskog lobija. Zbog njihovog kasnjenja su propustili ‘zvanicno’ fotografiranje u lobiju hotela i nema ih na fotografiji.

Elem, nakon ovog prvog ‘incidenta’, ostatak veceri je prosao u najboljem redu. Pred restoran Kreso’s, u centru lijepog historijskog gradica punog raskosnih kuca, u ulici punoj drveca, stigli smo pred sam pocetak svecanosti: gosti su vec uveliko pristigli i osjecala se zivost u zraku.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home