SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Wednesday, November 29, 2006

Fahro i Sejo

I kad vec pominjem tenis i 29. Novembar, reci cu da je danas rodjendan i dvojici brace, legendi (ova mi se rijec sada cini nekako izlizanom, ne ide mi uz njih) banjaluckog tenisa iz naseg vremena. Braca Fahro i Sejo Bahtijarevic, teniseri, inzinjeri, moje komsije (kako se ponosim), banjalucani, jugosloveni, rodjeni su istog datuma, 29. novembra, razlicitih godina. Igrom slucaja. Da li bas samo igrom slucaja!?

Sretan vam rodjendan, prijatelji nasi!

Jos dugo nam zivite u zdravlju.

Canak

Labels:

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Sretan vam rodjendan
braco Bahtijarevici. Voljela bih da vam je veseliji, ali sta se tu moze.

Wednesday, 29 November, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Dragi moji,
Hvala na lijepim rijecima i zeljama.Fahro i ja smo rodjeni na ovaj veliki dan ne slucajno. Stari nam je bio veterinar pa je znao...
Pozdrav od Fahre i Seje

Wednesday, 29 November, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Dragim prijateljima sretan rodjendan,dobro zdravlje i jos po koji talentirani tenisac!
Miljenko Bokan
Skype adresa: ''miljenkobo''

Saturday, 02 December, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Dragi Miljenko,
Hvala!Talenti se stalno radjaju ali su nasa djeca bila bolja, u svakom slucaju su bila daleko bolje motivirana i sto je najvaznije, mnogo vise su igrala od Svabcadi.Sto je najgore, tenis nije vise "In".Bogati prelaze na golf, jedrenje , veslanje i jahanje, gdje drugi ne mogu lako a za sitnu raju je tenis jos uvijek skup, pogotovo zimi.U velikim gradovima ide jos nekako.Ali, prezivicemo!
Skype imam na kompjuteru ali ga jos nisam poceo koristiti.Fahro vas sve skupa pozdravlja! Srdacan pozdrav od Seje!

Sunday, 03 December, 2006  

Post a Comment

<< Home