SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Thursday, December 14, 2006

Stefanovic Mladjo-Stefan

BL dopisnici bloga su u zadnje vrijeme aktivni, sto je za svaku pohvalu. Mozda je razlog za to kritika, mozda lijepo novembarsko vrijeme pa su se razbacili sa svojim fotoaparatima a mozda je u pitanju zelja da se pokaze da i oni imaju materijala interesantnog za sve nas.

Danas je na redu jos jedan od Srdjinih priloga a predstavlja nam jos jedno poznato lice iz nasih studentskih dana.

Evo par recenica za one koji su se upitali sta se dogadja sa ovim tipom. Vjerovatno zbog toga sto mi je previse blizu, nije mi palo na pamet da o njemu nesto napisem mnogo ranije.

Radimo zajedno u Telekomu i bukvalno nas dijeli samo zid.

Iako je preko svoje glave preturio i previse nevolja za jedan ljudski vijek, nas drug Mladjo bori se kao lav. Smisao za humor ga nije napustio i definitivno je najomiljenija faca u cijelom sektoru, posebno u zenskom drustvu.

Vjerujem da ce se ovim slikama obradovati mnogi njegovi drugari rasuti po cijelom svijetu.
Srdja

2 Comments:

Anonymous Sejo said...

Stefane mangupe,
Pozdrav od starog druga!

Thursday, 14 December, 2006  
Anonymous made said...

hahahahaha, otkud se ti mladjo pojavi, zaboravio sam na tebe potpuno. Iskreni pozdravi, Made

Thursday, 14 December, 2006  

Post a Comment

<< Home