SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Friday, May 11, 2007

Križanovići

Prošlo je već jako dugo vremena kako na blogu nisam ‘predstavio’ niti jedno novo lice. Evo danas sam u prilici da vidite nove ‘face’ i nešto malo saznate o još jednoj banjalučkoj familiji na ‘privremenom’ radu u inostranstvu.

Još tamo davno sam objavio neke fotografije na kojima ste mogli upoznati Anu i Stipu Križanović. Ana je radila u Rudi Čajavecu, OOUR Prostorna Tehnika, zajedno sa još nekolicinom češćih posjetilaca ovog bloga.

Danas Ana sa familijom živi u Rijeci. O njihovoj sudbini ne znam mnogo: samo onoliko koliko nam je Ana ‘ispričala’ u kratkom email-u kojeg smo nedavno dobili.

Ana i Stipe rade u Telekomu. Na fotografiji, u prvom planu, je još jedna banjalučka ljepotica, Anina kćer Ivana, a lijevo od nje njen dječko. Kako čujemo, pripreme za vjenčanje su u toku (planirano za deveti mjesec), pa se nadamo da ćemo mu svi moći prisustvovati, makar ovako preko Interneta. Ivana završava ekonomiju (eto još jedne prilike za javljanje) a istovremeno radi u Zagrebačkoj banci.

Sin Josip je završio elektro školu (nešto mi to zvuči poznato!) i radi u brodogradilištu 3. maj.

Evo u ovom prvom javljanju toliko informacija, a do jučer smo samo znali da je Ana svoj novi dom našla u Rijeci. Nadam se da će se od sada ćešće javljati s vijestima iz tog ‘dijela svijeta’.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home