SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Thursday, September 20, 2007

Rile

Nekada nezaobilazna ljetnja osvježenja, bašte i terase danas su demode, odnosno pase - kako bi rekli po francuski. Pri ovome mislim na mjesta sa živom muzikom. Ne mogu se lako vratiti nekadašnje navike ma koliko to željeli.

Ipak, tu i tamo, iznenađenja se događaju pa na mjestu gdje su se nekada prikazivali filmovi, gdje su svirali ondašnji poznati bendovi, gdje je pjevao i naš Co, prosvirao je novi bend ''. Iznenadih se kad je Rile čvrsto prihvatio mikrofon. Normalno je zapitati se: Koji sad Rile? Da skratim, iver ne pada daleko..., radi se o šurjaku (ali ne Ivici) poznatog muzičara koji se nakon rata odao pisanju.

A Rile se prihvatio meksičkih (kao što P.Laković u Kustinom filmu reče, najmanje opasnih u ova vremena). Dobar Rile. Ako ovako nastavi, pričaće se da je Riki Ramirez imao u familiji poznatog BL muzičara!

Mario

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home