SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Thursday, September 13, 2007

Susreti u Chicago-u 2006/07 - Avdicevici

Profesor Sirbegovic mi posla poduzi tekst o tri susreta u zadnjih godinu dana, uz nekoliko fotografija. Kako su fotosi vezani za zadnji susret, Angijadu, odlucih da prilog nazovem po njemu.

Susreti u Chicagu 2006/7

Nakon mnogobrojnih poziva, koje mi je upucivao Mirsad Avdicevic, konacno sam sa suprugom Zevkom i sinom Senadom otisao u Chicago. Bilo je to pred Novu 2007. godinu. Interesantno je da je 30.decembra bila godisnjica braka Mirsada i Enise Avdicevic, da je u isto vrijeme bio Bajram i docek Nove 2007. godine.

Na aerodromu O’Hara docekao nas je nas domacin Mirso Avdicevic. Kod kuce su bili Mirsina kcerka Senada i njen muz Kevin, inace nastanjeni u South Bendu Indijana. Kako sam razumio njih dvoje uspjesno vode Mirsin biznis. Mirso je razvio kompaniju za drumski prevoz roba.

Enisa nasa domacica radi u obliznjoj banci. Mada je bilo pred novogodisnje praznike morala je raditi toga dana do kasno popodne.

Na slici Enisa i Mirsad Avdicevic

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home