SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Thursday, September 13, 2007

Angijada

Evo mene opet u Chicagu. Bilo je to za Labor day 1-3 Septembra 2007. Po dogovoru sa Mirsom doletio sam u Chicago u subotu ujutro. Sacekali smo Enisu da zavrsi sa bankarskim radnjama i onda se kolima uputili u Des Moines.

Na vece smo stigli kod Angijana gdje su vec stigli neki gosti iz South Dakote, Texasa i Chicaga. Bili su to gospodin Tomic i Vlasta, Zikreta i njen muz i Ivica i Marija Jurisic. Kenan je i ovaj put stigao iz Chicaga. Iz Texasa je dosao Boris Zrile, koji je nekada radio u Privrednoj banci Banjaluka. Dr. Edina Letica i njen Dragan sa kcerkom, zetom i unukom su dosli kod Edinine sestre Ajse. Edin Cejvan i njegova Ruza su takodje dosli kod Edinove sestre Ajse. Bila je tu Edinova kcerka sa djetetom, dva Angijanova sina. Pridruzili su nam se Edinina, Edinova i Ajsina mati i njena sestra. Sa nama je bio i Midho Kurjak iz Konecticatta, Sija ili Asija ali ne znam odakle bi.
Bilo je jako mnogo gostiju. Zao mi je da nisam zapamtio sva imena.

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home