SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Thursday, May 21, 2009

Stephanie

Iako sam ovu sliku dobio 'samo za licnu upotrebu' nisam mogao a da je ne objavim. Radi se o jos jednoj banjalucanki, istina iz Australije, ali to je za nas vec sasvim normalno. Jer vise nas je 'vani' nego u gradu. Banjaluka 'vani' svakim danom raste makar ovi novi gradjani naseg grada jos uvijek ne znaju da ona postoji. A siguran sam da ce jednog dana to saznati i da ce pitati kako se to desilo da su se rodili hiljadama kilometara daleko. A mi smo duzni da im to kazemo.

Danas je 'na redu' druga unuka Klaserovih, Stephanie, na fotosu napravljenom prije nekoliko dana. A imam u zalihi i najnoviju sliku Melanie samo je cuvam za malo kasnije. Jer ne treba pretjerivati sa ljepotom.

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home