SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Sunday, January 15, 2012

Promocija u Zagrebu

Vec odavno se na ovim stranicama nije pojavio prilog o mladjoj generaciji sto je prije bio cest slucaj. Uglavnom bi to bile lijepe vijesti, kao sto je i ova danasnja.


Naime, u Zagrebu je ovih dana diplomirao jos jedan Davor. Ovaj put se radi o sinu Nade i Mire Stefanca, kojeg sam imao prilike upoznati prilikom nedavne posjete starim krajevima. Davor je stekao zvanje inzinjera strojarstva (sto bi mi bosanci preveli kao inzinjer masinstva).


Davoru i roditeljima upucujem iskrene cestitatke: zavrsiti masinstvo nije lako i zahtijeva mnoga odricanja. Znaju to svi oni su se upustili u avanturu obrazovanja.Prilozene slike su sa promocije, uz napomenu da se Davor moze vidjeti na onoj koja prikazuje ulazak u dvoranu u kojoj je odrzana svecana promocija. Nadu i Miru ne trebam posebno predstavljati.

Labels: , ,

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

jOŠ JEDNOM ČESTITKE SRETNIM RODITELJIMA I DAVORU.žELIM MU DA ŠTO PRIJE NAĐE POSAO .PUNO SREĆE! ENISA

Monday, 16 January, 2012  
Anonymous Emira said...

Cestitke Davoru i cjeloj porodici uz zelje Davoru da sto prije nadje posao i da ima uspjesnu i dugu karijeru.
Dzindici

Monday, 16 January, 2012  
Anonymous dubravka said...

Moje cestitke roditeljima i Davoru s najljepsim zeljama da nadje posao koji voli i da svojim radom unaprijedi svijet oko sebe. Kao sto su radili njegovi dida i baka i mama i tata.
Dubravka

Monday, 16 January, 2012  
Anonymous Anonymous said...

Iako sam cestitala na kucni mail, ovaj put vam zelim ulazak u Evropsku uniju pa da se i Davoru pruzi sansa i vece mogucnosti nego sto je to sada na ovim prostorima.
Pozdrav Saima

Tuesday, 17 January, 2012  
Anonymous Anonymous said...

Dragi nasi
Od srca hvala svima koji su nam cestitali na ovom i Cajinom blogu, kao i na private e. m.
Davor, Miro i Nada

Thursday, 19 January, 2012  

Post a Comment

<< Home