SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Monday, May 21, 2012

Vjencanje u Oslu


U petak maja 19. su se u Oslu vjencali Marina Stanimirov i Amir Zisko. Mi, nazalost, nismo mogli prisustvovati tom svecanom trenutku ali smo zato u Oslu imali 'specijalnog izaslanika' ciji je zadatak, izmedju ostalog, bio da napravi par slika i podnese 'izvjesce' za blog.

Kako to cesto sa mladjom generacijom biva, izgleda da je 'specijalni izaslanik' bio zauzet nekim drugim obavezama pa sam jedinu sliku na kojoj se mladenci dobro vide morao ukrasti sa facebook-a. Posto 'zadatak' nije obavljen prema 'ugovoru', to ce se osjetiti na 'financijskoj kompenzaciji za obavljeni posao'. Kod mene ne vrijede klauzule kao ovdje u USA gdje osobe koje ne urade svoj posao (i uniste firmu) bivaju nagradjene milionskim iznosima pri raskidu ugovornog odnosa.

Salu na stranu, zaista nam je zao sto nismo mogli biti u Oslu da podijelimo radost sa nasim kumovima Aidom i Feridom, te Marinom i Amirom ali se nadamo da ce za to biti prilike u buducnosti. Mladencima i njhovim roditeljim upucujemo nase iskrene cestitke s nadom da cemo propusteno nadoknaditi.

Uz prilog sam prikacio i nekoliko slika 'specijalnog izaslanika' da trud ne bi bio uzalud.













Labels: ,

2 Comments:

Anonymous Dzindici said...

Cestitike maldencima sa zeljom da jednog dana za pedeset godine proslave zlatni pir sretni i zadovoljni u krugu svoje familije, rodjaka i prijatelja.
PS
Pozdrav svima a posebno nasim 'komsijama' Ziskama iz Cikaga.

Tuesday, 22 May, 2012  
Anonymous Anonymous said...

ČESTITKE RODITELJIMA I MLADECIMA UZ NAJLJEPŠE ŽELJE!nISKANA

Thursday, 24 May, 2012  

Post a Comment

<< Home