SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Saturday, September 22, 2012

Dodjela nagrade Zena Evrope 2012 u Njemackoj, Muenchen, 19.9.2012

 
Dragi Co, Dragi Seha, Dragi Canak,

Prije svega vam se zahvaljujem na urucenim cestitkama i podrsci koju ste mi dali za veliko priznanje koje sam dobila. Ovom prilikom zelim s vama i nasim/vasim blogerima podijeliti malo atmosfere prilikom dodjele nagrade u Palaci pravde u Muenchenu.

Na mojoj webstranici Advokatica bez granica - www.anwaeltinnen-ohne-grenzen.de (u desnoj rubrici - Galerija slika) mozete vidjeti ostale slike koje je Europski pokret koji dodjeljuje ovu nagradu vec stavio na svoju stranicu, kao i textove (na njemackom jeziku).

Puno pozdrava od Jasne

P.s. moj govor (na njemackom jeziku) se takodjer nalazi na stranici Advokatica bez granica i potrudit cu se uskoro ga prevesti na nas jezik cim se ovo sve malo stisa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Neki dan jedna nasa politicarka prigodnicarski rece: mi sklanjamo zene u sigurne kuce, umjesto da izoliramo nasilne muskarce. Lijepo, jedino ispravno, ali utopijski.
Medjutim, ne samo zene, nego i muskarci moraju znati, a znat ce bude li vise Jasni u svijetu, da ce im se vremenom stvarati sve vece zapreke, osude i sankcije za njihovo nasilno ponasanje.
Za to gospodjo Prpic jos jednom iskrene cestitke i podrska za Vas rad.
Nada i Miroslav Stefanac

Friday, 28 September, 2012  

Post a Comment

<< Home