SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Saturday, October 11, 2014

Draga Nado

Draga Nado,

...jednom, za života inventivni Zuko Džumhur napisa kako ima dan kad u suton  hodi  i razgovara sa prijateljima koji nisu više uz nas... pa tako... meni bilo čudno. A uz tihu mekanu svirku na bubnjevima ne mogu da se ne sjetim Mire... tebe molim, one svoje slušalice na glavu i onu čašu vina  (ali akceptirajući tvoju žalost, evo konsultujem i Co-a)...  riječi  su tako, jer mi te svi volimo pa ide (...a da te ne znam kao jaku, nebih ovo ni napisao).

Iskreno
tvoj Grof


(Jedan od najtraženijih jazz vokalista na muzičkoj sceni Gregory Porter, otvorit će ovogodišnji 18. Jazz Fest Sarajevo 4. novembra koncertom u Bosanskom kulturnom centru)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home