SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Thursday, July 13, 2006

AALL - 2

Stigoh kuci i evo iskoristih par trenutaka da pripremim i objavim jos jednu sliku s konferencije: ovaj put je to snimak dijela 'moje' ekipe na jos jednoj od zabava. Ovaj put je to na zabavi koju organizira jedna od kompanija koja drma trzistem vezanim za pravni sistem ovdje u USA. Njihove zabave su po pravilu najbolje organizirane, najposjecenije, s najboljom muzikom, na kojima se popiju potoci pica (sve je besplatno pa je zbog toga i razumljivo) i pojedu desetine kilograma hrane i kolaca.

Organizator svake godine takodjer organizira slikanje u ambijentu primjerenom gradu u kojem se konferencija odrzava. Ovaj put je to parni brodic na rijeci Missouri a evo posade spremne da zaplovi u nove, nepoznate krajeve.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home