SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Sunday, November 05, 2006

Stare zgrade u novom ruhu

Moje kritike ponekad urode plodom, kao u ovom slucaju:

Posto sam se u jednom od priloga osjetio prozvanim (sa razlogom) kad je o novostima u gradu rijec, odlucio sam se malo vise aktivirati i to u svojstvu lutajuceg foto reportera.

Iskoristio sam divno oktobarsko sunce da uslikam dve stare zgrade u nasem gradu, koje su se od nedavno obukle u novo ruho.

Naravno da ce te ih svi prepoznati pa ne trebam ni napominjati sta sam uslikao.
Ima toga dosta novog pa me ocekujte sa narednim prilozima.

Puno pozdrava svim blogerima od Srkija.

Posto na ovaj blog navrate i mladji od kojih su neki bili premladi da upoznaju bolje svoj grad, a naki polako zaboravljaju, ipak moram objasniti da se radi o zgradi bivse skupstine opstine Banjaluka. Ovdje su se vadile (vjerujem da je to i sada slucaj) razne potvrde (rodni i vjencani listovi, punomoci itd) a takodjer su se obaljala sva vjencanja. Fotografiju jos jedna zgrade s obnovljenom sadadom mozete naci na ovoj stranici.

Labels:

1 Comments:

Anonymous mario said...

I pored novog ruha starih zgrada teŇ°ko je hodati Banjalukom u 'stresnim' cipelama.

Tuesday, 07 November, 2006  

Post a Comment

<< Home