SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Monday, December 04, 2006

Sirbegovici

Ovaj prilog namijenjen je vjernoj posjetiteljici naseg bloga, Zevki Sirbegovic. Kako je profesor previse zauzet radnim obavezama, Zevka je zaduzena za pracenje bloga i informiranje obitelji o svim zbivanjima na njemu.

Zevku poznajem od sijecnja 1975., kad nam se pridruzila u LA, gdje je nas tim mikroelektronicara bio na specijalizaciji i prijenosu know -how. Profesora sam upoznala nekoliko mjeseca ranije.

Kolege se nisu previse obradovale Zevkinom dolasku; zahvaljujuci profesorovom umijecu i spretnosti u kuhinji, imali su redovitu domacu prehranu. Cesto se profesor sazalio Nadinoj i mojoj sporosti i nespretnosti u kuhinji, pa smo se i nas dvije prikljucivale njihovom objedu. Dok smo mi tek pristavljale rucak, profesor je zavrsavao danasnji i zapocinjao rucak za sutrasnji dan. Moram priznati da sam kasnije primjenila tu njegovu organizaciju. Zaista je nevjerojatna profesorova spretnost u rukama, kao i izuzetna volja i energija.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home