SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Tuesday, June 05, 2007

Kusmici na putu za Ameriku

Ne dolaze ti prijatelji iz Evrope svaki dan. Kada se to desi, sve se poremeti, a kako nece blog. Nema novih priloga a ni komentari se ne azuriraju na vrijeme. Eto to je razlog da zadnja dva dana na blogu nema nista novo, a trebalo bi.

U nedelju uvece stigose nam Kusmici iz Norveske. Sejo Visic je bio jako vrijedan i odmah po povratku sa aerodrome u Oslu, gdje je ispratio putnike, poslao mi je par fotografija. Izmedju ostalih, i ovu sa aerodrome: stisak ruke i snimak za uspomenu (i blog).


Plan mi je bio da fotos zavrsi na blogu prije nego gosti stignu u Ameriku ali, zbog prezauzetosti oko priprema, nisam uspio nista pripremiti.

Da Sejin trud ne bi bio uzalud, fotografiju objavljujem danas. Osim tiga, moram voditi racuna o suradnicima, posebno onim iz Evrope. Sejo, evo slike, a i ostale ce doci na red.

Labels:

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Pozdrav za Komljenovice i njihove goste, Kusmice. Co, molim te kazi Eki da se javi na moj telefon: (315) 797-2093 jer nisam siguran da jos uvijek imam vas broj, premda smo se Nera i ja culi jedne prilike; trebao bih malo procesljati imenik, mozda i nadjem. U svakom slucaju bih volio cuti Kekeca, veliku raju. Jos jedan pozdrav svima od
Nermina!

Wednesday, 06 June, 2007  

Post a Comment

<< Home