SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Friday, July 27, 2007

Jos malo druzenja

Prije neki dan sam predstavio mladju raju koja se okupila u Pittsburgh-u a danas evo jos nekoliko fotografija sa istog okupljanja.

To popodne - vece u posjetu nam svratise Tufekcici s ‘prosirenom’ familijom, pristiglom iz Sarajeva, Norveske i Svedske. Cijela ekipa sa slike se sprema ovog vikenda na jednu proslavu o kojoj ce biti rijeci kada se vratimo s puta.

Evo da pobrojim 'prisutne'. Na slici s lijeva na desno su: Senad i Izeta Salahovic (Norveska), domacin, Jasnina mama Camila (koja zivi u Svedskoj), Aida Tufekcic (USA), Amela Kulenovic (Sarajevo), domacica, Jasna Tufekcic (USA), Hana Salahovic (Norveska) i Sanela Kulenovic (Sarajevo).

Malo pozadi je Jasnina sestra Nadira Sacic (Svedska) a sve posmatra dida Dane (USA, zna se). Nedostaje jedino Izet: neko mora biti sa one druge strane kamere, a ovaj put je ta duznost zapela njega.

To vece je bilo veselo, a dio atmosfere mozete vidjeti na ovih par slika. Tamo malo kasnije, kada je vino (i pivo) pocelo 'raditi', bilo je i pjesme. Naravno, sevdalinke. Ko su bili glavni pjevaci mozete vidjeti ako kliknete na ovaj link!

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home