SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Saturday, November 24, 2007

Keca u New Milford-u

Pregledavajuci postu prispjelu dok je blog bio ‘pod katancem’, naletih na par slika koje su ostale neobjavljane. U stvari, ima tu par priloga koji su dozivjeli istu sudbinu. Da trud onih koji su priloge poslali ne bi bio uzalud, objavit cu ih u narednih par dana, kako koji stigne na red.

Danas, o jednoj posjeti. Stara raja iz Cajaveca, Keca i Cadjo se nadjose nedavno, ovaj put u New Milford-u, Connecticut. Keca je sluzbeno putovao na istocnu obalu pa svratio kod Vujinica. Tako i nastase ova dva snimka koja mi Cadjo posla.

Na prvom vidimo Zlatu i Kecu na vidikovcu: u stvari, Keca jos nije spreman, jos se uvijek namjesta, treba mu vremena. Pitam se zbog cega?

U pozadini se vidi jezero (ime mu ne znam), koje sam imao priliku 'upoznati' jos jako davno, jos tamo neke godine kada smo zurili u prvu posjetu Vujinicima, nakon njihovog dolaska u Ameriku.

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home