SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Wednesday, April 02, 2008

Faruk Burazorovic - In Memoriam

Jucer je prestalo da kuca srce naseg druga Faruka. Stara "Cajevacka" raja. Dugogodisnji sef servisa preko Vrbasa. Jos ne mogu da vjerujem, mada sam znao da je bolestan od veoma teske bolesti. Zivio je sa suprugom u gradicu Middelfart u Danskoj gdje je i radio kao TV mehanicar. Penzionisan prije kratkog vremena. Cijeli zivot ga je krasilo veliko drugarstvo i hvala mu za sve. Imao je mnogo prijatelja, bio dobro poznat i u "ribarskim krugovima". Bio je covjek velikog srca i velike duse.

Veliki je gubitak ovog covjeka, pokusavam se naviknuti da ga vise nema, ali ne ide me nikako. Zato napisah ovaj mali prilog.

Mirsad Zilic (Danska)



'Stara' raja nazalost, polako ali sigurno odlazi, daleko od svog rodnog grada. Familiji Burazorovic upucujem iskreno saucesce u svoje i Nerino ime, a Mirsadu se zahvaljujem sto nam se javio da bar na ovaj nacin prenesemo ovu tuznu vijest do onih koji su Faruka poznavali i druzili se, a sada su rasuti po cijelom svijetu.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home