SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Monday, May 26, 2008

St. Louis 2008. - u restoranu Grbic

Emira je zaista neumorna. I pored svih 'aktivnosti', nasla je vremena da se ponovo javi.

Co, evo izvjestaja broj dva. Sinoc smo imali jedno zaista lijepo vece u restoranu 'Grbic', vec tradicionalno. Sve je bilo puno, nijednog praznog mjesta.

Goste su zabavljali muzicari iz St. Louisa Enes i Alen, zvijezda veceri je bio Enes Basic, koji je specijalno za ovu priliku dosao iz Austrije, a kasnije im se pridruzio i redovni ucesnik susreta Sakib Jakupovic.

Trebao im se pridruziti i Braco sa svojim majstorijama, medjutim nije na vrijeme nabavljena klavijatura pa je njegov nastup izostao. Mozda ce veceras 'nepravda' biti popravljena. Kraj bine je bilo postavljeno platno na kojem su se projektovale slike starih i novijih banjaluckih razglednica i slike sa dosadasnjih susreta. Zahvaljujuci tim slikama smo imali i vas u drustvu za koju sekundu. Enes je svojim sarmom i humorom, sa nekoliko hitova iz starih vremena podsjetio na divna vremena banjaluckih zabava kad su pjevaci i publika bili jedna cjelina.

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home