SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Thursday, October 29, 2009

Ovo su danas deke i bake

Prebiruci po fotografijama kojih imam podosta iz ovog perioda, naisao sam na ovu iz 1959 godine i zakljucio da su svi na slici bake i deke.

Fotografija je nastala ispred banjaluckog pozorista lutaka, poslije zavrsetka lutkarske pretsave "Dugonj Trbonja i Vidonja".

Samo cu nabrojati neka imena da bih potstaknuo blogere na prepoznavanje.

Prepoznajem u gornjem redu:

Raus Goran, Jovicic Ljubica, Markovic Branko, Sevdic Stjepan, Jeftic Srdjan, Damjanovic Radenko, Gajisin Ljilja, Djurisic Olgica, Muftic Mujesira, Filipovic Fikreta, Mircic Gospava, Babic Ljilja, Becic Faketa, Aliger Jasna, Hajduk Vera, Basic Alija, Petrovski Andjelko, A Zvonko. Kresojevic Vojko, Sosic Mirza, Golub Dragan, Blazevic Nada, Petricevic Vesela, Serbula Marija, Desancic ? itd.

Bilo je to prije pedeset godina.

Bonus za bake i deke

bruja

Labels:

1 Comments:

Blogger Boris said...

Nikako razumjeti vrijeme...

Friday, 30 October, 2009  

Post a Comment

<< Home