SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Sunday, September 21, 2014

Fotos nedelje


Šepurina na ostrvu prvić preko puta Vodica. Slikano 20. septembra 2008. godine za vrijeme šetnje sa kumovima.

Labels:

1 Comments:

Anonymous Nataša said...

Ovo mi najdraža fotografija s bloga, zapazila sam ju kad si ju prvi put objavio. Nju jedinu sam pohranila u svoj folder sa slikama.
Bilo je lijepih fotografija, tvojih, drugih blogera, i umjetničkih, Luke Bana i Bajagilovića, ali samo nju sam izdvojila.
Možda nije vrhunske kvalitete sa stajališta kvalitete fotografije, što vjerojatno bolje od mene razumiju oni koji se umjetničkom fotografijom bave, ali ta fotografija ima dušu, ona nosi bezbroj priča, ona potiče da ih se prisjetimo.
Ona pokazuje dušu Dalmacije, ona pulsira svime što nam Dalmacija nudi, ona zrači toplinom, srećom, bliskosti s Prirodom, jednostavnim slobodnim životom.
Kad ju gledam, kao da zaranjam u nju, osjetim ju cijelim svojim bićem, takvih trenutaka doživjela sam nebrojeno puta.


Predivne su fotografije, vrhunske, našeg bivšeg sugrađanina Bajagilovića, ali me drže hladnom, i neka se ne uvrijedi na ovu moju opasku, jer će vjerojatno drugi reagirati sasvim suprotno meni.
Ipak sam ja Dalmatinka, a Dalmacija i ja smo jedno biće, jedna duša.

Nataša

Monday, 22 September, 2014  

Post a Comment

<< Home