SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Thursday, October 20, 2016

Pozdrav iz Holandije

Zeewolde, izlet brodićem, septembar 2016.
Nakon dužeg vremena emailom se javio Sega, jedan od rijetkih koji se trudi da se ovo naše druženje nastavi. Lijepo od njega. Kako se iz emaila može vidjeti, javljanja će biti još. Nizozemska je zemlja koja mi je iz ličnih razloga posebno draga pa me svako javljanje iz nje raduje.

Zdravere Co,

Kao prvo pozdrav tebi i tvojoj familiji.

Naravno, i svim blogerima koji vjerovatno kao i ja, svakodnevno otvore ‘’naše stranice’’ i pogledaju ima li  šta novoga u našem malom okruženju.

Ovdje u Holandiji je ljeto i lijepo vrijeme prošlo, počinje …. ono naše pravo, malo kiša, malo vjetar, malo sunce i tako svakodnevno a svi koji obožavaju klizanje, nadaju se da će ova zima biti ‘’prava’’ i da će konačno izvući klizaljke iz naftalinaiI uživati na zamznutim holandskim kanalima.  Mi ne spadamo u tu kategoriju rekreativaca.

Zato vam šaljemo sliku iz septembra, sa Veluwmeera (produženi dio Ijsselmeera, sjeverno
Od Amsterdama).

Bili smo sa klubom, kratke pripreme. Malo mjesto, Zeewolde u blizini Harderwijka.

Pripremam priču sa slikama, pa ću ti poslati uskoro.

Svima želimo dobro zdravlje uz pozdrave !!!!!!

Sega

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home