SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Thursday, June 11, 2009

Tjedan u Pakostanima

Sredinom maja Miro s kceri, zetom i unucima ode put Pakostana. Vrijeme pravo ljetno, u Zagrebu 30 c. Svaki dan salju izvjesce: vrijeme izvrsno, kupamo se na francuskoj plazi, djeca ne izlaze iz vode....
Jedan dan dopunise: dosao Adnan (moj unuk Filip ga zove barba ADAN). S Adnanom i Bubom Huseinbegovic smo u stalnom kontaktu. Oni zive u Zadru, Adnan predaje glazbeno u osnovnoj skoli u Biogradu, a Buba (pedijatar) ima privatnu ljecnicku praksu u Benkovcu.

Saljem vam nekoliko fotki da osjetite jadransku atmosferu, ljepim curama Melanie i Stephanie iz Brisbane-a posebne dvije. Jedino je fotka na kojoj su Buba, Adnan i Filip iz 2007g.

Pozdrav svima ma gdje bili i SRETNO

Nada Š. D.

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home