SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Monday, November 05, 2012

Banjalucani su ispratili Dadu


Prije nekoliko dana u Zagrebu je preminuo Damir-Dado Tutić, brat poznatog kompozitora, kantautora i pjevača Zrinka Tutića. Ispod je tekst prekopiran sa stranice "Vecernjeg lista".

Nakon duge i teške bolesti u 54. godini je preminuo jedan od suosnivača i dugogodišnji član Hrvatske glazbene unije Damir Tutić.

Damir Dado Tutić čitav je svoj život proveo u glazbi i uz nju, prvo kao pjevač i glazbenik, a nakon toga kao ugledni promotor, organizator koncerata i menadžer. S bratom Zrinkom Tutićem osnovao je i producentsku kuću "Tutico", u kojoj se među ostalim bavio nakladništvom te koncertnim menadžmentom na području pop, zabavne, rock, dance i filmske glazbe.

Surađivao je s gotovo svim najvećim imenima hrvatske glazbene scene, koja njegovim odlaskom ostaje siromašnija za jednog korektnog, kreativnog i nadasve dobrog čovjeka.

Danas sam od Nade primio kratak email i par slika:

Banjalucani su ispratili Dadu.

Zagreb, 05.11.2012.

Pozdrav

Nada

Familiji i Dadinim prijateljima upucujem svoje iskreno saucesce.

Dedo, Mdzic, Nine i Miro
Miro, Damir, Pegan, Tonco, Gvera i Omer
Miro, Fabic, Pegan, Tonco, Gvera, Ivo, Omer i Rajko

Labels: ,

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Dado je ispracen uz zvuke Skalinade u prekrasnom aranzmanu i odlicnoj izvedbi. Unatoc hladnom kisnom danu na ispracaj je doslo zaista puno svijeta; rodbina, prijatelji, znanci, poslovni suradnici iz svijeta estrade. Banjalucana je bilo puno vise nego sto to pokazuju moje fotke. Bilo mi je malo nezgodno skljocati fotoaparatom u tim tuznim trenutcima i to je razlog malog broja fotki.
Mir dusi Dadinoj.
Nada

Tuesday, 06 November, 2012  

Post a Comment

<< Home