SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Sunday, June 18, 2006

Osmijesi

Iako sam objavio vec dosta slika s Alminog vjencanja, jos uvijek pronalazim neke koje zasluzuju da se objave. Jos uvijek se tu mogu vidjeti nova lica iz starog kraja.

Ovaj put je fotograf 'uhvatio' slavljenicu u drustvu pravih ljepotica: Dzenita, Lejla i Hana ocigledno uzivaju u atmosferi (Almu vec poznajete). Vidim da je bilo veoma veselo, sto mi je posebno drago. Ova nasa djeca su uspjela sacuvati osmjehe na licima i nakon svih ovih godina.

O ljepoticama na slici nemam dodatnih informacija. Mozda nam se Alma javi s vise detalja, vjerujem da bi to mnoge zanimalo, narocito momke!

1 Comments:

Anonymous Aida said...

Dzenita i Lejla su cerke Feridovog brata Mehmeda taj sto se vidi u pozadini zive u Oslu.Hana je unuka Feridove sestre zive u Svedskij.Hana je rodena 1992 i napustila je B.Luku kada je imala 3 mjeseca.Sto se tice omladine tu ne oskudjevamo ni sa koje strana.Sto je najljepse, iako se nalaze u raznim zemljama koriste svaku mogucnost da se sastanu idruze.Puno pozdrava svima
Aida

Monday, 19 June, 2006  

Post a Comment

<< Home