SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Monday, July 09, 2007

Uz prilog "Banjaluci u pohode..."

Kada sam vec pomislio da u Banjaluci nitko ne prati blog, javi se Mario. Vrijeme, kako cujem, slicno kao i na drugim stranama svijeta: nagle promjene, ponekad pretoplo, uz dosta vlage. Izgleda da svi osjecamo posljedice globalnog zatopljavanja.

Jedan od razloga Marijevog javljanja je komentar na prilog "Banjaluci u pohode…” . Kako su uz komentar stigle i dvije fotografije, evo sve objavljujem kao prilog na prilog:

Obiljezavanje Jukicevog jubileja bilo je svecano i skromno kao sto i prilici covjeku koji je odabrao nimalo lak zivotni put. Pored pjesnika i slikara, teatarske predstave i kratkog studentskog filma, manifestaciju su podrzale entitetske i gradske vlasti.

Bista IF Jukica (u istoimenoj ulici!) je ociscena, prostor uredjen i uz bh pjesnike i hor 'Nada' polozeni su vijenci. To se lijepo moze provjeriti na slici od prije prije mjesec i po dana (ispred hora je glumac koji u filmu 'Nepogodan za sva vremena' glumi mladog Jukica).

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home