SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Sunday, March 01, 2009

Abu BLoger

Prije par dana uz E-mail drugara iz Melburna dobih i ovaj album slika. Pozari u okolini Melburna, i sve oko njih su u izvjestajima svih agencija. A sami fotosi dovoljno kazuju pa i nije im potreban dodatni komentar. Snimci vojni, link Profesinala -vojska i ovdje funkcionise .

Medjutim, u mail-u drugar "Abu BLoger" (na slici tu negdje u cosku) pise " Evo ti interesantnog materijala ako hoces da posaljes na "Blog".

Da je "Abu BLoger" stari bloger "iz publike" saznadoh jos u oktobru kad smo se zadnji put sreli na Gold Coastu. I normalno otracali sve moguce sa BL predznakom. Slika njegova, je snimljena u Dubaiu za vrijeme privremenog jednogodisnjeg rada. Iz Australije gastarbajter u Dubaiu. Cini mi se da do sada na blogu nismo imali prilog iz tih krajeva, a da ga dobijemo nedostaje nam samo mala inicijalizacija. Po naski receno, prozivka.

Dakle, Elektro skola genaracija 70-ta, jaka struja, Unis. "Abu BLoger" pozna pola bloga, a ko ce da prepozna njega?

Da nezaboravim na "sporni momenat", uza rodbina i stanovnistvo Melburna na 48 sati imaju voljno od komentara.

vjeko

Labels:

1 Comments:

Anonymous Co said...

Vjeko, evo proslo je vise od dva dana a kako se nitko nije javio i otkrio ime naseg sugradjanina, bilo bi lijepo da nam kazes o kome se radi. Raja je 'aktivna' kao i obicno i sve vrvi od komentara! Predpostavljam da polako shvacas kako se ja osjecam kada se danima niko ne javi a ja ocekivao da cu biti zatrpan komentarima. A ono, mukajet.

Wednesday, 04 March, 2009  

Post a Comment

<< Home