SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Tuesday, July 08, 2008

Druzenje kod Eska

Neki ljudi me uvijek iznova odusevljavaju a jedan iz te grupe je profesor Sirbegovic. Nedavno smo se sreli i tako saznah da za 4. juli ide u Chicago na jos jedno druzenje raje iz Banjaluke. Zamolih ga za par slika da ih ‘bacim’ na blog znajuci da ce nekima biti drago da vide staru raju. Nisam insistirao, vec samo onako napomenuo. Kad ono, odmah po povratku, stize email sa kratkim opisom druzenja i 15-tak slika. Za razliku od mnogih, mladjih, kojima je tesko da napisu par rijeci i posalju koju sliku da bismo svi imali malo zabave, profesor nadje vremena da se ne zaboravimo, da se ovo nase druzenje nastavi. Zato profesor zasluzuje sve pohvale a ako jednog dana kojim slucajem budem dijelio priznjanja za doprinos opstojanju ovog bloga, za njega ce biti rezervirana posebna plaketa.

A sada evo profesorovog email sa kratkim opisom druzenja:

Dragi Co.

Evo slika iz Chicago-a. Susret se odigrao 3, 4, 5 i 6 jula kod Esada Kusmica. Na druzenju su bili Sedat Sirbegovic iz Columbia Maryland, Mirso i Enisa Avdicevic iz Chicaga, Esad Kusmic, Senka i kcerka -domacini susreta, Salko Salcinovic iz Tucson-a Arizona, Mujko Erovic iz Chicaga, Angijad Paric, Damir Dobra i njegova Rada, Mirso Zulic, Vernisa i njihova kcerka Irma, Maja i Joe Quiles i njihova beba iz Des Moinesa, Kenan Kulenovic sa dvije Amerikanke Eva i Helena iz Chicaga, Senad i Murisa Sisic iz Chicaga, Alvir Salcinovic iz Chicaga. U cetvrtak je bio mini skup kod Mirse Avdicevica - pekla se srnetina pod pekom.

U petak je bio veliki skup kod Esada. Peklo se jagnje, Angijad donio bosanski lonac i pripremio kecigu pod pekom. U subotu opet jagnje i riba na rostilju. Muzika - dvije gitare (Esad, Damir i Angijad), pjesma i sale. Bazen pri ruci, moglo se piti i kupati tako da nije bilo ogranicenja.

Evo Co pa napravi nesto.

Puno pozdrava, Sedat

Tesko da bi ovom email-u trebalo dodati nesto. Sve je receno, istina kratko, telegrafski. Ja bih samo napomenuo da je na slikama uglavnom muska ekipa i da je vecina tekstova ispod slika profesorova. A da je bilo veselo ne treba spominjati: vidi se to sa fotografija.

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home