SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Saturday, September 28, 2019

Kod Marinkovića na ranču

Ranč Marinkovića

Posjeta Banjaluci ne može proći bez susreta s Marinkovićima. Tako je bilo i ovaj put. Iako smo u gradu boravili samo dva dana, Jasna i Srđo su nas ugostili na svom ranču. Dan je ujutro bio oblačan ali je kasnije izašlo sunce pa smo uživali u lijepom ambijentu koji su Marinkovići stvorili svojim radom. Pali su i čevapi, i to odlični. Već ranije sam se uvjerio da su Lazini čevapi dobri, što se potvrdilo i ovaj put. Srđo se dobro ispraksao u pečenju ugošćujući mnoge koji uglavnom ljeti navraćaju u rodni grad.

Domaćin se već odavno ispraksao u
pečenju čevapa
Ovaj put smo malo popričali i o danima kada smo napuštali Banjaluku. Jasni i Srđi je to jako teško palo pa je podsjećanje izvuklo poneku suzu, na obe strane.

Rastali smo uz obećanje da se uskoro ponovo vidimo. Kada će se to desiti, teško je prognozirati. Do slijedećeg ljeta je ostalo dosta a ko zna šta će se sve do tada desiti.

Trpeza

I sunce se potrudilo da se druženje uljepša


Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home