SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Tuesday, August 07, 2007

Višići u Banjaluci

Kao sto jucer rekoh, Sejo je na ljestvici dopisnika stigao do pozicije ‘stalnog dopisnika iz Norveske’, te kao takav ima posebne privilegije. Danas mu, evo objavljujem jedan fotos koji kod nas ovdje u USA ne bi mogao proci cenzuru.

Iz kratkog email-a izdvajam par rijeci o posjeti Banjaluci:

Zdravo Co,

Nije me bilo mjesec dana, bio sam sa Amilom na feriju u Banjaluci i Makarskoj.

Boravak u Banjaluci zapoceo je okretanjem janjeta u dvoristu kod Buce i Binke. Evo nekoliko slika kako je to izgledalo. Tu je i nas badjo Dubravko koji zivi u Banjaluci - ribar, a slika na njegovoj majici pokazuje koje mamce koristi.

Pozdrav svima, Sejo Visic


Uz ovih par fotosa opet nemam potpisa (osim za jedan, onaj za Dubravka) pa ne mogu reci o kojoj se raji radi. Neke prepoznajem, ali se ne usudjujem pogadjati. Ako se Sejo malo potrudi, javit ce nam se ponovo pa cemo ih dopuniti.

Slike iz Makarske cemo ostaviti za sutra.

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home