SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Tuesday, December 25, 2007

Aca (Alex, kako ga ovdje zovu), je rodjen u Banjaluci, koju je, sa roditeljima, napustio tamo jos daleke 92. U USA je Aco zavrsio srednju skolu, a nakon toga i Elektrotehnicki fakultet na University of Tennessee, Knoxville, kao drugi u klasi. To mu je omogucilo da dobije bespovratne kredite za daljnje skolovanje na univerzitetu po zelji. Aco je izabrao CMU, mada je imao ponude i sa drugih vodecih univerziteta. U Pittsburgh-u na univerzitetu je upoznao i jednu Leslie i, cini mi se, i tu diplomirao sa najvisim ocjenama jer, sada oboje zive i rade u Houston-u, Texas, kao sretan bracni par. Aca je trenutno zaposlen u firmi ExxonMobil u Houston-u.

Od tate Miljka sam uspio dobiti i dvije fotografije. Prva je sa odbrane doktorske disertacije a na drugoj snimljenoj neposredno po zavrsetku ceremonije odbrane mozete vidjeti Acu sa suprogom Leslie i sestrom Katherine, rodjenom amerikankom.

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home