SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Sunday, August 17, 2008

Emirov prvi rodjendan

Prije par dana u Norveskoj je proslavljen prvi rodjendan unuka Emira. Slike nisam dobio ja, valjda da se ne bi pojavile na blogu, ali sam ih ja uspio ‘ukrasti’, kako to ponekad znam uciniti. A mozda je neko ocekivao lovu za objavu, kako je to modern ovih dana! Bilo kako bilo, slike su tu.

Emirov zivot pratimo od prije njegovog rodjenja! Jos tamo negdje u maju 2006-te smo "prisustvovali" vjencanju Alme i Edina a u avgustu prosle godine smo isto tako "prisustvovali" Emirovom rodjenju, istina ovako, virtualno. Danas je na redu prvi rodjendan, a mozda svi skupa docekamo da proslavimo i njegovu svadbu.

Posto nisam dobio nista ‘napismeno’, mogu samo da nagadjam kako je bilo. Vidim da se drustvo skupilo kod Ziska, da je vrijeme bilo lijepo, da je Ferid bio majstor rostilja (kao i uvijek), a i da je sve proteklo pod budnim okom cika Kusme. Da ne nagadjam, evo ukradenih slika pa pogledajte.

Labels: ,

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Emire bravo, tvojim pametnim ocima i lijepom osmijehu.
Bravo slikaru za sliku "cetrvronoske" trke Emira i drugara.
Dubravka kusmic

Monday, 18 August, 2008  
Anonymous Anonymous said...

Dragi kume

Nisam se mogla prije4 javiti jer smo bili na feriju u Tucepima (moglo bi i tu biti par slika :)
Drago mi je da si od kume "ukrao" ove slike i stavio na blog. Sve sto saljem kumi, saljemi tebi.
hvala vam puno na cestitkama pa se mi cujemo uskoro :)

Sunday, 31 August, 2008  

Post a Comment

<< Home