SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Tuesday, December 11, 2007

Kafa uz Vrbas ali iz Mineapolisa

Uvijek mi je drago kada se neko novi javi na blog, a radost je jos veca ako je razlog javljanju prilog.

Dok sam u nedelju uvece pripremao prilog za ponedeljak, stize email iz Mineapolisa. Javi se Keca, napisa par lijepih rijeci, uz par zakacenih slika. Nadam se da ce njegovo javljanje dati ideju i drugima da se jave, jer Kecin primjer pokazuje da ima mnogo toga o cemu se moze pisati.


Evo sta mi Keca pise:

Zdravo Co,

Razlog da se javim je zelja da sa ostalim banjalucanima, a posebno onim van Banjaluke, podijelim mogucnost da uzivaju u slici Vrbasa koja je u prilogu.


Slika je uhvacena objektivom kamere Midhata Haznadara novembra ove godine. Midho je saglasan da se slika objavi na blogu. Meni ova slika puno znaci i koristim je na poslu i kod kuce.

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home